Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Koirille

Meille tuli syksyllä 2009 koira, jolle piti melkein heti neuloa villapaita.Tämä taitaa olla Novitan seitsemän veljestä -langalla tehty. Sitten piti tehdä myöhemmin talvitakki, johon jätin kasvuvaraa. Nyt aikuisellekin mahtuu vielä hyvin. Mahan ali kulkee läppä ja edessä on myös läppä. Läpät ovat leveällä tarrnauhalla kiinnitettyjä. Vuorena on kaksinkertainen fleece ja päälliskankaana ulkoilukangasta. Lisäksi ompelin päälle heijastinnauhaa.

 
Mieheni pyysi vuonna 2011 tekemään koirallemme "hakuliivin". Tein sen kaksinkertaisella ulkoilukankaalla ja ompelin heijastinnauhaa. Kiinnitys on tarranauhalla.


Vuoden 2011 loppusyksyllä meille tuli toinen koira. Tein sille kylmeneviin ilmoihin fleecestä takin. Tästä jäi etuläppä melko pian pieneksi, vaikka pituus olisi vielä riittänyt.


Kun talvi alkoi taas tulla vuonna 2012, tein hänelle uuden isomman takin. Tein tästä erimallisen kuin pienemmälle koiralle. Tähänkin käytin kaksinkertaista ohuehkoa fleeceä ja päälliskankaaksi ulkoilukangasta, jota oli jäänyt toisesta takista jäljelle. Kiinnitykseen käytin vanhan repun lukkoja ja hihnoja.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti