Sivut

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Villapaita vihdoin valmis!

Vihdoin olen tyytyväinen villapaitaani ja toivon ettei miun tarvitse sitä enää purkaa. Aloitin nimittäin noin kolme vuotta sitten neulomaan itselleni villatakkia. Silloin en tajunnut vielä kuinka tärkeää on tehdä samalla langalla kuin ohjeessa on neuvottu. Ensimmäisellä yrityksellä pääsin varmaan puoleen väliin, kunnes tajusin, että siitä tulee aivan liian iso. Purin siis takin ja etsin langalle oikeasti sopivan ohjeen. Minulla ei kuitenkaan ollut aivan oikean kokoista pyöröpuikkoa (heitti puolikkaalla), joten nerokkaana tyttönä ajattelin neuloa hieman löysempää. Tuli vain neulottua sitten aivan liian löysästi.  Tajusin myös, että minulla on liian vähän tummanharmaata lankaa, joten tilasin sitä lisää. Uusi lanka oli kuitenkin eri värjäyserää, joten lähellä kaarroketta näkyy väriero. Tämän projektin tein jo loppuun saakka ja päättelin langatkin. Pidin paitaa joitan kertoja ja ärsyynnyin sen reiluuteen.

Sitten tein miehelleni villapaidan, jonka totesin olevan jopa pienempi kuin omani. Asiasta vielä enemmän ärsyynnyttyäni päätin purkaa koko paidan ja aloittaa alusta. Ja se kannatti! Nyt on vihdoin oikean kokoinen paita :D Kärsivällisyys joskus kannattaa. Hieman tuo on nyt kuhmurainen useaan otteeseen neulotun langan takia, mutta eiköhän se siitä oikene. Tein paidan Drops Karisma langalla Drops desing ohjetta hieman muokkaillen.Nyt on tulevan syksyn maastoiretkiin lämmintä päälle!


Tiinatei Tilkkutie -blogista antoi miun blogille tunnustuksen. Kiitos! Hieman hankalaksi menee vaan tunnustusten antaminen, kun on ollut vasta niin vähän aikaa blogimaailmassa. Mutta päädyin Tiinatein tapaan antamaan tunnustuksen kolmelle seuraamalleni blogille: Säkellystä ja säätöä, PopPaLa ja In Love with Lovikka. Kaikissa näissä on upeita käsitöitä!

Tunnustuksen säännöt:
1. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
2. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi
3. Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro heille siitä kommentilla
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

3 kommenttia:

 1. Villapaita on ihana, minulta eivät tunnu nuo kirjoneuleet koskaan kiristämättä luonnistuvan, mutta tämä näyttää hyvältä! Kyllä ehdottomasti kannatti olla kärsivällinen!

  Ja kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kirjoneuleet on kyllä ollu hankalia aluksi itsellekkin. Mutta hei kun paitaa tekee kolmatta kertaa niin alkaa jo luonnistua ;D

   Poista
 2. Sopivankokoinen villatakki on yllättävän vaikea neuloa. Olen yrittänyt tähän mennessä ainakin kolmesti onnistumatta! :S Tuo villapaita näyttää hurjan hienolta ja ihanan lämpimältä! Kärsivällisyys noin kauniissa kirjoneuleessa kyllä näkyy. ^^

  Kiitos tunnustuksestasi, samanmoisia terkkuja on myös blogissani. :)

  -Minna

  VastaaPoista